Thursday, February 16, 2012

The Day Everything Lost .

I don't know what is going on to me .Losing my life,i try to find who i am.But,i couldn't ..Err..are i'm alien ? tehee :3About 3 weeks i'm alone without you,without my bestie right me .I wish you luck at there ^^V

Err..back to the story.I'm just baru balik dari hostel .About 3 weeks terperangkap kat sana .Err ..bagaikan ....
Adush,aku nih macam nak boom ja sapa yang buat jadual balek nih .KEBABOM ! Mati lha ko di situ .Agaga
Dalam 3 weeks,aku tak pernah keluar tengok dunia.Dah lha kelas tak dapat paper,dalam 3 weeks jugak lha aku tak pernah outing .Asyik aku tengok makcik DM jerp .Naseb comel-II :D But,there's some incident yang terjadi kat hostel in 3 weeks ni .

Kes Kecurian yang agak melampau .


Ya Allah ! Kes kecurian yang agak melampau lha .Semua orang curi mesti lha melampau kan ? Aku ni terkejut lha,bangon-II tidor,tengok akak-II form5 nih lari ,sat kat situ,sat kat sini .Aku ni pon kepelikan,katil aku kan depan pintu .Macam tengok drama plak aku :3 Then,heboh lha barang form5 hilang.Kau bayangkan aka-II tu dah kunci sekali dengan mangga sekali .Then,aku tak tau camna si pencuri nih berjaya bukak .Btw,dosa kau tahu tak curi barang,silap haribulan akak-II tu jumpa bomoh.Takkah anaiya namanya itu :P

Btw......


Dah lama aku tak hupdate blog aku yang comel ni kan .Kbaii :D

Thanks to Nadya :D


                                    


2 comments:

muhd asraf said...

chantekkks blog dy! nak no hp...sya Asyraff! ngeee :D

Yana Lg said...

Aceh,nah 999 .Insyaallah mai .